Haber

Cumhur İttifakı adayları Kayseri’de tanıtıldı

Cumhur İttifakı’nın Kayseri’de 31 Mart Yerel Seçimlerine katılacak belediye başkan adayları tanıtıldı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy katıldı. Aday Tanıtım Toplantısı. Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Lider Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkan adayları, protokol üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri’ye Cumhur İttifakı damgasını vuracaklarını belirterek, “Bizim bir sevdamız var. Bizim bir davamız, bir korkumuz, bir hayalimiz var; Kayseri ve ondan sonra Türkiye. Ondan sonra Cumhur İttifakı oluştu.” 15 Temmuz hain darbe girişimi, dünya lideri Recep Sayın ile Tayyip Erdoğan ve bilge lider Sayın Devlet Bahçeli tarafından hiçbir hesap yapılmadan, tek kaygı ülkenin bekası, ülkenin geleceği olarak kurulmuştur. Allah’a şükür bu günlere geldik. Bu birlik ve Cumhur İttifakı bu ülkenin temel taşıdır. Kayseri aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın da temel taşıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Kayserilidir. Sonra Hatay’a giderken o da Otobüste Sayın Devlet Bahçeli’yi arayarak bizzat Kayseri’yle gurur duyduğunu, Cumhur İttifakı’nın gerçekten de Kayseri’de kurulduğunu söyledi.Bu bizim için gurur kaynağıdır.Tarihin en büyük mitingi 25.05.2014 tarihinde Kayseri sokaklarında gerçekleştirildi. 14-28 Mayıs. Birlikte yaşadık ama birlikte. Cumhur İttifakı olarak 14-28 Mayıs seçimlerini 180 bin kişiyle atlattık. Başarıyla, el ele, omuz omuza. Artık önümüzde yerel seçim var. Allah’ın izniyle bu birlik ile bunların üstesinden geleceğiz. Bunu başarıyla atlatacağız, en iyi şekilde atlatacağız. Bugünün yıldızları belediye başkanlarımızdır. Hepsi birbirinden parlak. Cumhur İttifakı’nın adayı Kayseri’de tektir. Salonda 16 ilçe belediye başkan adayı ve büyükşehir belediye başkan adayı bulunuyor. Biz sonuna kadar durmadan yanlarındayız. Zafere kadar el ele vereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın kardeşliği altında nasıl hizmetler herkese ayrım yapılmaksızın yapılıyorsa bundan sonra da Allah’ın izniyle verilmeye devam edilecektir. Hacılar ve İncesu bizimdir. Onlara sahip miyiz? Özvatan’da Pınarbaşı var mı? Sarıoğlan ve Sarız bizimdir. Sarız’ımız var mı? Talas ve Tomarza’mız var mı? Yahyalı ve Yeşilhisar bizimdir. Onlara sahip miyiz? “31 Mart’ta Kayseri’nin tüm ilçelerine Cumhur İttifakı mührünü basmaya hazır mıyız?” dedi.

MHP Kayseri İl Lideri Seyit Demirezen, 31 Mart’ta Kayseri’den Ankara’ya kuvvet göndereceklerini belirterek, “Adını verdiğimiz Cumhur İttifakı, hainlerle devletimize, milletimize ve demokrasimize saldırmak isteyenlere karşı kurulmuştur. 15 Temmuz darbe girişimi. Bu ismi Sayın Devlet Bahçeli vermiştir.” . Daha sonra milletin iradesiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi yönetim biçimi olarak kabul edildi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız seçildi. Vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan iç ve dış güçlere karşı ittifakımız, hainlere balyoz gibi vurmuştur. 31 Mart’tayız. Akşam 17-0 yapıp Ankara’ya güç vereceğiz” dedi.

Kayseri’nin Millet İttifakı’nın kalesi olduğunu belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Siz bizim için el üstünde tutulması gereken bir çiçeksiniz. Soldurmayacağız, sizi geleceğe taşıyacağız. Sizin olacağız. İnşallah dijitalleşme ve akıllı şehir projemizle sizleri geleceğe taşıyacağız. Bugüne kadar.” Bize verdiğiniz destek, inancınız ve layık olma iradesini gösterdiğimizi burada paylaştığınız için teşekkür ederim. Allah’a şükür eğilmedim, alnımız ak, yüzümüz ak. Rabbim bizleri sevgine layık eylesin. Sorumluluğumuzun bilincindeyim. 16 ilçe belediyesinin başkanı olan kardeşime sarılıyorum. Gerek Kayseri merkezde gerekse kırsalımızda kimseyi ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden, el ele vererek, şahsında örnek davranışlar sergileyerek, hem Kayseri merkezde hem de kırsalımızda sizlere layık olmaya çalıştık. bizim kırsalımızda. Bu bir aşktır, o kadar kolay değildir. Aşkla çalışanlar asla yorulmazlar. İşini seven yorulmaz. İşini aşkla yapan, karşısındakine eziyet etmez, ona hizmet eder. Allah’a şükür, biz Kayseri’mizi seviyoruz. Kayserimiz Cumhurbaşkanımızı seviyor, Kayseri Sayın Bahçeli’yi seviyor. Kayseri halkın kalesidir. Biz burada şunu iddia ediyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle bunu bir kez daha ispatlayacağız” dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 31 Mart’ta skoru 17-0 yaparak Türkiye’ye mesaj vereceklerini belirterek, “Cumhur İttifakı salonlara sığmaz. Bunu Cumhuriyet Meydanı’nda yapsaydık sığmazdık” dedi. Orada da var, dolayısıyla Cumhur İttifakı olarak Allah’ın izniyle biz de Kayseri’de olacağız.” “17-0 yapacağız ve değerli liderimizin dediği gibi Ankara’ya ve Türkiye’ye mesaj vereceğiz. Kayseri bizim kalemizdir diyeceğiz. Kalemizi güçlü tutuyoruz diyeceğiz” dedi.

AK Parti’nin Kayseri’nin her sokağına damgasını vurduğunu belirten Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkan Yardımcımız tecrübesiyle, bilgisiyle, yeteneğiyle, yaptıklarıyla burada yanımızda. Buradaki tabloyu gördükten sonra muhtemelen söyleyecekler. Kayseri bitti, Kayseri tamam. Burada bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Mayıs Allah huzur versin. İnşallah kampanya başlamıştır, zafer yakındır, inşaAllah. AK Parti, Kayseri’nin tüm sokaklarına damgasını vurdu. Sadece sokaklara değil, havalimanına da damgasını vurdu. Dolayısıyla çok sayıda kişi gittiler, çok azı kaldı. 31 Mart yaklaştı. Nitekim Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur İttifakı, bakanlarıyla, milletvekilleriyle, çalışanlarıyla gece gündüz büyük bir çaba sarf ediyor. Çünkü gerçekten başka seçeneğimiz yok. büyük ve güçlü olmak. Böyle kalırsak bizi ezerler. Bizi engellemek için bacaklarımızı, ceketlerimizi çekerler. Bir yandan Kovid’le uğraştık, ciddi bir güç kaybettik. Öte yandan Allah korusun, ama yaptı, tarihin en büyük depremiyle karşılaştık, binlerce insanımızı kaybettik. Yaraları iyileştirmeye çalışıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bir yandan da PKK ve YPG’lilerle bizi durdurmaya çalışıyorlar. Arkalarında kim olursa olsun onları durduramayacaklar. Peşlerinde kim olursa olsun onları durduramayacaklar. Ölürsek şehit oluruz, kalırsak gazi oluruz. “Nerede olursa olsunlar Mehmetçik her zaman onların peşindedir.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş, seçimlerde Cumhur İttifakı’nın kararlılığını ortaya koyacaklarını belirterek, “31 Mart seçimlerinde de Cumhur İttifakı olarak Kayseri’yi 17-0 kazanacağız. Sayın belediye başkanımız dostumuzdur. Uzun yıllardır ve en uzun süredir siyasetin içinde olduğumuz kişiyle.” Sayın Memduh Büyükkılıç. Kayseri’nin her santimetrekaresini, her metrekaresini, mezrasını, kasabasını, her karışını gezdik. Buradaki heyecanı gören Cumhurbaşkanımız, birlikte çalıştığı meslektaşlarının duvardaki fotoğrafları görmesi üzerine bana, “Gidin, Kayseri’deki belediye başkanlarına anlatın, adaylar tanıtım programına katılın” dedi. Büyükşehir belediye başkanımız sağ olsun benim yapacağımı yaptı. Cebimdeki listeye baktım. Cebimdeki liste ile Memduh Bey’in açıkladığı liste aynı mı dedim. İyi şanlar. İyi şanlar. 15 Temmuz 2016, tarihte bir dönüm noktası, bir düğümdür. 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 22.15’te Sayın Başbakanımızla görüştük. Efendim dedik, bir şeyler oluyor, bu nedir? Biz Kayseriliyiz. O dönemde ilçe belediye başkanlarımız ve il başkanlarımızla toplantı halindeydik. “Bir ayaklanma var ama ne olduğunu bilmiyoruz” dedi. Ankara’ya gel dedi, tamam dedik. Bunun üzerine Başbakanımız tekrar aradı ve ‘Elitaş, Ankara’ya gelme, Kayseri’de halkı sokağa dökebilir misin’ dedi. Döküleceğiz dedik ve o gün muhteşem bir düzenlemeyle, tarihte görülmemiş bir kalabalık Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda belirdi. O gün Cumhurbaşkanımız Devlet Bahçeli, görevinin başında karargâhtan ayrılmış, bu ayaklanmayı görünce karargâha dönme emrini vermişti. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız bütün sorunu çözmeye çalışırken Devlet Adamı Devlet Bahçeli evine gitmekten vazgeçmiş ve bu konuyu genel merkezde düzenlemeye çalışmıştır. 15 Temmuz ve Yenikapı birliğiyle tarihte benzeri görülmemiş bir anlaşma ve ittifak ortaya çıktı. O tarihten bu yana Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında olağanüstü bir hukuk gelişti. Onların yaklaşımı bize örnek olmalı. Onların bu şehirdeki kararlılıkları bize örnek olmalı. Bugün, liderlerimizin Kayseri’deki 16 ilçe ve 17 büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde gösterdiği kararlılığın aynısını göstermeye, Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarına birlikte oy vermeye hazır mıyız? Kayseri ve ilçelerini ayrım yapmadan sandıkta bir numaraya koymaya hazır mıyız? Kayseri’deki başarı bayrağını Erciyes’in zirvesine asmaya kararlı mıyız? “İnşallah Hulusi Paşa’nın dediği gibi bunu Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Kayseri’deki belediye başkan adayları şöyle:

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Talas Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Yalçın, AK Parti Akkışla Belediyesi Başkan Adayı Ayhan Arslan, MHP Bünyan Belediyesi Lider Adayı Selahattin Metin, AK Parti Develi Belediyesi Başkan Adayı Adem Şengül, AK Parti Felahiye Belediyesi Başkan Adayı Vural Coşkun, AK Parti Hacılar Belediyesi Başkan Adayı Bilal Özdoğan, AK Parti İncesu Belediyesi Başkan Adayı Mustafa İlmek, MHP Özvatan Belediye Başkan Adayı Halit Demir, MHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, MHP Sarıoğlan Belediye Başkanı Adayı Bekir Ayyıldırım, MHP Sarız Belediye Başkanı Adayı Baki Bayrak, AK Parti Tomarza Belediye Başkanı Adayı Davut Şahin, AK Parti Yahyalı Belediye Başkanı Adayı Esat Öztürk, AK Parti Yeşilhisar Belediye Başkanı Adayı Halit Taşyapan. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort